Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Italien

Skrivet:    ·  Allmänt

hejhej!

Kom hem från italien igår, den blev väldigt kort men intensiv eftersom den var så spontan. första dagen gick vi en super lång vandring runt ett berg. Det var massa snö och svår terräng så hade himla go träningsvärk när vi kom hem! Dagen efter cyklade vi mountainbike vilket var superroligt! dock trillade lillasyster rätt hårt! Vi åt dessutom massa god mat och hade det härligt.

Sen jag kom hem har jag varit med pojkvännen. Vi gick på bio, tog en glass på skräckland och myste som mycket vi hann innan det var dags att åka igen. Inatt sover jag hos morfar och imorgon bär det av tidigt till Danmark!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bayreuth

Skrivet:    ·  Allmänt
hejhej!
Igår åkte vi bil och båt hela dagen och jag tror ärligt aldrig jag sovit så mycket förut! Men det var skönt att bli utvilad. På kvällen kom vi fram till bayreuth i tyskland och eftersom det var vm-match så var det hur mycket folk som helst, så vi tog en pizza och kollade på matchen vi med. Idag åker vi vidare till Italien där det är spått regn...
 
 
 
 
 
 

MIDSOMMAR

Skrivet:    ·  Allmänt
Glad midsommar!
Haft en superfin dag ute på landet! IKväll firas det med vännerna och inatt bär det av till Italien. Får se när jag får tillgång att blogga. Ha en fortsatt fin dag allihopa <3
 
 
 
 
 
 
 

Animal

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej!
Var på överby med tjejerna idag och fick med två djuriga plagg från gina. 
Även påbörjat packningen för Italien, och imorgon är det midsommar! Älskar verkligen midsommar så det kommer bli toppen!
 
 
 
 
 

Frukost i solskenet

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
 
 
 
 

Studenthelg

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen sommarlov! Nu har Elin tagit studenten och hon var hur fin som helst! Hade på mig en ny playsuit från dmretro, supernöjd! Varit med kompisar, solat och badat hela helgen, hur härligt som helst!
Nu är jag hos Gustav som fyller år idag, och dagen har spenderats på stranden med hans söta hundvalp!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Studentbal 2014

Skrivet:    ·  Allmänt
Varit och kollat på min systers bal och fick agera fotograf. Så otroligt många vackra klänningar och människor! Elin var hur fin som helst och hennes baldejt lika stilig! Fick många fina bilder från förberedelserna och minglet i plantaget. Nu kämpar jag med sista provet för den här terminen och på fredag är det avslutning och Elins student så fullt med förberedelser pågår! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on BloglovinDesign