Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Fredagsmys

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Då var present till Pernilla fixad, hoppas hon blir nöjd och glad! Köpte även ett par jeans till mig själv som jag ska visa någon dag. Hade en jätte mysig eftermiddag med goa vänner!
 
Nu hade jag tänkt gotta mig med lite fredagsmys och swefilmer. 
 
 


 
Blev lite trötta mitt ibland trosorna på lindex.
 
 

Skola...

Skrivet:    ·  

Nu sitter jag på matten med alice och är helt slut.. Vi sprang varvet på gympan idag och kan bara säga att vi såg alla ut som mogna tomater efteråt. Haha!

Sluta kvart i fyra på en fredag är ju inte precis det bästa som finns men snart bär det av till överby med mina sköna vänner för att köpa present till nilla! Hörs senare

Hej!

Skrivet:    ·  Allmänt

Det här är då mitt första inlägg och jag tänkte börja med att berätta lite om mej själv. Jag heter Emma Maria Nilsson och fyllde 15 i April. Jag bor i lilla Vänersborg tillsammans med min mamma, pappa, lillasyster och storasyster,vi har även en liten lurvig kanin. På fritiden tycker jag om att shoppa, fota eller vara med mina vänner. De är alla otroligt snälla och fina, dem betyder jätte mycket för mig. Nu hade jag alltså tänkt att försöka börja blogga, hittills har det gått lite sådär med design och header. Rebecka var här och försökte hjälpa mej men det gick ju verkligen lite halvt... Så om någon som kan har lust att hjälpa till så är det bara att höra av sig på emma-ni@hotmail.com. Hoppas ni kommer gilla min blogg! 
 
 
me

Välkommen till min nya blogg!

Skrivet:    ·  Allmänt

Mitt första inlägg.

Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on BloglovinDesign