Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Hårprodukter

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jaa, ni såg ju hur jag såg ut när jag åkte till skolan, och inte nog med det så var skolfotot det första vi skulle göra på dagen, så jag hann inte göra mig iordning i skolan heller.. Har därför inte höga förväntningar på detta skolfotot.
 
Fick frågan vad jag använder för hårprodukter och ska jag vara helt ärlig så brukar jag inte använda så mycket hårprodukter så ofta, men har lyckats skrapa ihop ett par ändå.
 
 
 
Till att börja med är det dem här schampona/balsamena jag tycker om bäst, man får mjukt och fräscht hår.
 
 
Denna inpackningen brukar jag använda ca 1-2 gånger i veckan då jag även sover med det i och sköljer ur det på morgonen.
 
 
I absoluta nödfall brukar jag även använda detta torrschampo men om jag hinner duscha så gör jag hellre det och går med blött hår, för det kanske ser bättre ut när man haft på det men det känns som att håret är dubbelt så fett och blir därför rätt obekväm. Men lätt bättre än att håret ser fett ut. 
Hårsprayen är jättebra, fast jättestark så till frisyrer osv. är den jättebra men när jag bara ska ha hårsprayen för att fixa håret lite så brukar jag använda en svagare.
 
 
Eftersom jag brukar platta håret är det otroligt viktigt att man skyddar det! Har testat både spray och kräm, men tycker att kräm är svårare att få överallt så använder hellre spray. Har även på lite shine spray efteråt ibland, det blir lite mer glans osv.
 
Mitt hår
 
Ikväll ska jag förmodligen till Pernilla och träffa lite folk, trots att det lockar att stanna kvar i soffan med Elin och Sara och se på film.
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Anna Darner, 17, Ulricehamn.

Här i bloggen får ni läsa om mitt liv och mina stora intressen: foto och träning!

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo